Bahçekent Emlak Konutları 656. Ada Genel Kurul Seçimi Yapıldı

Geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluk sağlanamaması sebebiyle bugüne ertelenen 656. Ada Genel Kurul Seçimi site sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Girişte katılımcıların kaydı yapılarak oy pusulası, Geçici Denetim Kurulu Raporu ve 01.06.2017 – 31.12.2017 Dönem Faaliyet Raporu verildi.

Tüm raporunun okunup okunmaması oya sunuldu. Oylamada seçime geçilmesi neticesi çıktı.

Her bir blok için çağrıda bulunulması ve adayların sıra ile huzura çıkarak oylamaya sunulması istenildi.

1. Blok temsilci adayı İrfan Eroğlu kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

2. Blok temsilci adayı Mehmet Fatih Atalay kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

3. Blok temsilci adayı Mürsel Hüseyin Oktay kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

4. Blok temsilci adayı İlyas Çoban kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

5. Blok temsilci adayları Metin Demirkaya ve Mustafa İpek kürsüye çıktı. Adaylar kendi blok sakinlerinin oy pusulaları vasıtasıyla oylamaya sunuldu. MetinDemirkaya 2 oy,  Mustafa İpek 9 oy aldı. Mustafa İpek oy çokluğu ile temsilci seçildi.

6. Blok temsilci adayı Recep Kuşkuş kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

7. Blok temsilci adayı Erkan Bora kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

8. Blok temsilci adayı Suna Karaduman Kaya kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

9. Blok temsilci adayı Ayşegül Hanım kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

10. Blok temsilci adayı Hakan Bal kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

11. Blok temsilci adayı seçiminde bir sürpriz yaşandı. Aday salona gelip sonra ayrıldığı ve başka da aday salondan çıkmadığı için 11. Blok adaylığı makamı sahipsiz kaldı. Salondan aday olmak isteyen olup olmadığı soruldu. Diğer blok temsilci adaylarından birkaçı görevi almak istediğini beyan etti. Adaylar oylamaya sunuldu. Metin Demirkaya çokluğu ile temsilci seçildi.

12. Blok temsilci adayı Abdurrahman Elveren kürsüye çıkarak oylamaya sunuldu. Tek aday olduğundan salonda açık oylama yapıldı. Oy çokluğu ile temsilci seçildi.

13. Blok temsilci adayları İlker Kanak, Hüsrev Uca ve Bahar Köse (vekaleten annesi) kürsüye çıktı. Bahar Köse’nin kendisi orada olmadığı için annesinin aday olması istenildi. Adaylar kendi blok sakinlerinin oy pusulaları vasıtasıyla oylamaya sunuldu. Bahar Köse 2 oy,  Hüsrev Uca 1 oy ve İlker Kanak 62 oy aldı. İlker Kanak oy çokluğu ile temsilci seçildi.

Genel kurul sonrası yapılan seçimin neticesinde toplam 682 daireden oluşan sitemizde komşularımızdan Mürsel Hüseyin Oktay 620 oy / Abdurrahman Elveren 604 oy ve İlker Kanak 487 oy ile yeni yönetim kurulunu;
Metin Demirkaya, Fatih Atalay ve Hakan Bal denetim kurulunu oluşturmuştur.

Kontrol Ediliyor

Bahçeken’in popüler börek salonu: Tir Börek

Kullandıkları malzemeler çok iyi. Özellikle, böreğe sürülen yağ çok hafif. Ben kıymalı yanına da bir …