Bahçekent Flora Sitesine Yaz Erken Geldi

Bahçekent Flora Sitesine Yaz Erken Geldi!

Bahçekent Flora Sitesine Yaz Erken Geldi!

Havaların ısınmasıyla birlikte Bahçekent’te yapılan organizasyonlar artıyor. Bahçekent Flora site sakinleri dün yapmış oldukları etkinlik ile birlikte “Yaza Hoşgeldin” dedi. Yapılan büyük organizasyon Bahçekent Flora site yönetiminin onayı ile Ajans By ana sponsorluğunda ve bölgemizin esnafları olan Bahçekent Dağdelen Su, Meryem Ana Ev Yemekleri, Ahmet Usta Çiğköfte, Çetintaş Harput Pide ve Kebap Salonu ve Elitium Tıp Merkezi sponsorluğunda düzenlendi.

Site Sakinleri İçin Herşey Düşünüldü!

Etkinlik günün erken saatlerinde başlayarak gece geç saatlere kadar sürdü. Tüm gün boyunca süren etkinlik, site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Çocuklar için özel şişme balon oyun alanı kuruldu. Bununla birlikte yine çocuklar için patlamış mısır ikram edildi. Akşam saatlerinde ise ücretsiz olarak pizza ve fındık lahmacun ikram edildi.

Ayrıca etkinlik boyunca site sakinleri için sağlık ekipleri görev başındaydı. Etkinlik alanında güvenlik önlemi amaçlı bir adet ambulans bekledi. Site sakinleri sağlık konusunda merak ettiklerini hemşirelere sorabildi ve tansiyon kontrolü yaptırabildi.

Gecenin sonunda etkinliğin ana sponsoru Ajans By bölge sorumlusu Habip Bey, site yönetimine teşekkürlerini iletti. Ayrıca komşularıyla yüz yüze tanışabildiği için çok mutlu olduğunu, bu gibi etkinliklerin tekrarlanmasını dile getirdi.

 

Fotoğraflar için Habip Bey’e teşekkür ederiz. Ajans By hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz www.ajansby.com.tr

Kontrol Ediliyor

Bahçeken’in popüler börek salonu: Tir Börek

Kullandıkları malzemeler çok iyi. Özellikle, böreğe sürülen yağ çok hafif. Ben kıymalı yanına da bir …