Bahçekent Ticaret Merkezi 654.Ada Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı!

Bahçekent Ticaret Merkezi 654.Ada Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı!

Bahçekent Ticaret Merkezi 654.Ada Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı!

Geçtiğimiz hafta Bahçekent Derneği, Bahçekent Ticaret Merkezi 654.Ada yönetim kurulu ile görüşmeler gerçekleştirdi. Derneğin kurmuş olduğu, Bahçekent Esnafları Whatsapp grubu aracılığıyla esnafların istekleri ve şikayetleri not alınarak kendilerine iletildi. Bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda esnafı ve bölge sakinlerini memnun edecek kararlar alındı.

654.Ticaret Merkezinin Önünde ki Cep Otoparkı Genişletiliyor!

Ticaret merkezinin önünde bulunan cep otoparkın yetersiz olması, yoğun saatlerde araçların park edecek yer bulamamasından dolayı 654.Ada ticaret merkezinin önündeki cep otopark genişletiliyor. Cep otopark genişletilmesinde hiçbir ağaca veya fidana zarar verilmeyeceğini, proje bitirildiğinde daha fazla yeşillendirme yapılacağı sözü verildi.

Site Yönetimi İçin Prefabrik Ofis Yapılıyor!

654.Ada Ticaret Merkezi yönetimi, şuan bulundukları ofis için yaklaşık 3000 TL kira ödemekte. Yıllık bütçe için yaklaşık 36.000 TL olan giderden tasarruf etmek amaçlı, prefabrik ofisi yapılması kararı alındı. Bu gibi tasarruflar ile aidatların düşürülmesinin mümkün olduğu söylendi.

Bahçekent Ticaret Merkezi 654.Ada Dükkanlarının Aidatlarına %25 İndirim Yapıldı!

Esnafın en çok şikayet ettiği konulardan biri olan aidat konusu çözüme kavuşturuldu. Bahçekent Derneği’nin de esnafları temsilen katıldığı genel kurul toplantısında aidatlara %15 indirim teklifi yapıldı. Olağanüstü genel kurula katılan esnaflar ile yapılan pazarlıklar neticesinde aidatlarda %25 indirim kararı alındı. 654.Ada ticaret merkezi esnafları 1 Nisandan itibaren aidatlarını %25 indirimli ödeyecek.

Bahçekent’e ATM’ler Geliyor!

Yapılan olağanüstü genel kurulda alınan önemli kararlardan biriside ATM konusu. Esnaflardan ve site sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda ticaret merkezine ATM’ler konulması kararı alındı.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında 654.Ada ticaret merkezi yönetimi sunumunda ” Tüm çalışmalarımız, plan ve projelerimiz değerli yönetim kurulumuzun ve emlak yönetim hizmetlerimizin yoğun emek ve mesai harcaması ile yapılırken, en büyük hedefimiz sitemizin hak ettiği kaliteyi yakalaması ve sitemizdeki esnaf ve ofislerimizin ticari faaliyetlerini daha kaliteli ve memnun edici noktalara taşımaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımıza her zamankinden daha çok ağırlık vereceğiz. Bahçekent ticaret merkezimizi bir cazibe merkezi haline getirerek, bölgenin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı bir ticari avm oluşturmak en büyük misyon ve vizyonumuzdur. Tüm site sakinlerimizin yönetimimizin faaliyet ve çalışmalarına bundan sonraki süreçte daha çok destek olmasını temenni ediyoruz. Hep birlikte bahçekent ticaret merkezimizin kalitesini en üst seviyeye getireceğiz.” dedi.

Kontrol Ediliyor

Bahçeken’in popüler börek salonu: Tir Börek

Kullandıkları malzemeler çok iyi. Özellikle, böreğe sürülen yağ çok hafif. Ben kıymalı yanına da bir …