Bahçekent Check-Up

Bahçekent’te Check-Up Hizmeti!

Bahçekent’te 7 Dakika’da Check-Up Hizmeti!

Bahçekent Emlak Konutları 656.Ada site yönetimi ve Başakşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 7 Dakika’da mini Check-Up hizmeti 13 ve 14 Nisan tarihlerinde 2 gün sürecek. Tüm site sakinlerinin bu ücretsiz hizmetten faydalanabilmesi için, etkinlik saatleri çalışanlara göre düzenlenmiş olup, mini check-up hizmeti 13 Nisan Cuma 18.00-23.00, 14 Nisan Cumartesi 15.00-20.00 arasında gerçekleşecektir.

Check-Up hizmeti Başakşehir Belediyesinin oluşturmuş olduğu, Başakşehir Living Lab tarafından gerçekleşecektir.

Başakşehir Living Lab Nedir?

Başakşehir Living Lab bilişim teknolojileri ve tasarım konulu ürün ve hizmetlerin, gerçek yaşam ortamında, gerçek kullanıcılarla test edilebileceği ve geliştirilebileceği ortamdır.Başakşehir Living Lab toplumun, yeni ürün ve hizmetlerin gerçek katma değerlerini görmesini sağlayan bir deneyim, araştırma ve inovasyon ortamıdır.Türkiye’de inovasyon ve girişimciliğin yeni adresi olan Living Lab; bilişim, teknoloji, tasarım, kuluçka merkezi  ve kullanıcı deneyimi ve çok daha fazlası bir aradadır.

Living Lab hakkında daha fazla bilgi için : http://basaksehir-livinglab.com

Sizde ne kadar sağlıklı olduğunuzu 7 dakika’da öğrenmek istiyorsanız, Bahçekent Emlak Konutları 656.Ada site yönetimine bekliyoruz.

Kontrol Ediliyor

Flora 657/2 Yönetimi Çocuklara Çevreyi Korumayı Öğretti

Bahçekent’te bulunan Flora 657/2 Yönetim Kurulu Başkanı Necip Yeşil tarafından site içerisinde Bugün saat 17.00′ …