Emlak Konut 2018’de yeni kampanya yapacak mı?

84 ay 0 faiz kampanyasında sunulan alternatiflerin oldukça iyi olduğunu söyleyen Murat Kurum, “Emlak Konut adına yaparız ama şu an için başka bir kampanya yapmayı düşünmüyoruz.” dedi.

Gül Proje’nin Seyrantepe’de inşa edeceği yeni projesi Avangart İstanbul’un Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki lansmanında konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut kampanyasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Emlak Konut’un 84 ay 0 faiz kampanyasıyla ilgili konuşan Murat Kurum: “84 ay 0 faizli bir kampanya yaptık, farklı ödeme alternatifleri de var. Geçmişte  Emlak Konut olarak iki kampanya yaptık, oldukça da başarılı oldu. Kampanyaların sektör adına olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de Emlak Konut’a ihtiyaç olduğunu hissettiğimiz an ne fedakarlık yapılması gerekiyorsa Emlak Konut adına yaparız ama şu an için başka bir kampanya yapmayı düşünmüyoruz.

Vatandaşlar kampanyayı değerlendirsin

84 ay 0 faiz kampanyasında sunulan alternatiflerin oldukça iyi olduğunu da belirten Murat Kurum: “Bu şartların daha iyisini vatandaşın beklememesi gerekiyor. Bunun daha iyisini sunabilecek bir durum söz konusu değil. Bugünkü şartlarda ihtiyaç gördükleri lokasyonlardaki projeyi alınabilecek ortam olduğunu düşünüyorum. Bunu değerlendirmeliler. Yakın vadede bir kampanyamız yok.” dedi.

Kontrol Ediliyor

Kamu bankalarından yüzde 0,64 faizli konut kredisi!

Kamu bankaları konut, taşıt, sosyal hayat ve tatil kredisi paketleri açıkladı. Birinci el/sıfır veya ikinci …